Pirmieji veiklos metai

2020-09-25

Lygiai prieš metus, t. y. 2019 m. rugsėjo 25 d., buvo įkurtas mūsų paramos ir labdaros fondas – Juozo Kavaliausko atminimo paramos fondas. Jis buvo įsteigtas netekus brolio, draugo, bendradarbio ir Lewben Group šeimos nario Juozo Kavaliausko.

Ši skaudi asmeninė netektis paskatino fondo sumanytojus Vilių Kavaliauską ir Ritą Kavaliauskienę imtis iniciatyvos padėti ir kitoms šeimoms, jų vaikams kovojant su onkologinėmis ligomis, ir kai kuriais atvejais ne tik palengvinti kasdieną, bet ir įveikti šią ligą.

Visą šį laiką mūsų fondas glaudžiai bendradarbiavo su Rimanto Kaukėno paramos grupė bei paramos ir labdaros fondu Mamų unija. Bendradarbiaudami su jais turėjome galimybę prisidėti prie įvairių paramos projektų, padėti konkretiems vaikams, taip pat dėl COVID-19 sukeltų aplinkybių reaguoti greitai ir pagelbėti tuo metu patiems jautriausiems ir pažeidžiamiausiems nuperkant apsauginių priemonių Nacionaliniam vėžio institutui, Kauno klinikų vaikų ligų klinikos onkologiniam skyriui bei suaugusiųjų onkologiniam skyriui, Vilniaus Santaros ligoninės vaikų onkohematologijos skyriui bei Senjorų socialinės globos namams. Taip pat nemažai priemonių iškeliavo į įvairiausius Lietuvos kampelius, tiesiai į sunkiai sergančių vaikų ir jų šeimų namus.

Šiandien norime padėkoti ne tik savo partneriams – Rimanto Kaukėno paramos grupei bei paramos ir labdaros fondui „Mamų unija“, bet ir kitiems – verslo įmonėms bei fiziniams asmenims, palaikantiems Juozo Kavaliausko atminimo paramos fondo iniciatyvą: „Lewben Group“, „Enercom Capital“, Nordgain, Strategy Labs, Lewben Art Foundation, Nuostabu, Auksinė dovanėlė, Du Broliai, I M P L M N T, We Are Marketing ir Šeškaitis.

Dėkojame visiems, buvusiems kartu! Naujus fondo veiklos metus pradedame su dar daugiau optimizmo pakeisti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų kasdieną ir džiaugtis jų laimėjimais prieš šią klastingą ligą.

Kitos naujienos