Nauja partnerystė

2020-11-12

Neseniai mūsų paramos fondas minėjo savo vienerių metų veiklos sukaktį. Labai džiaugiamės, kad šį etapą pažymime dar viena reikšminga partneryste – prie mūsų iniciatyvos jungiasi UAB Baltijos ir Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika. Dėkojame jiems už finansinę paramą, o taip pat už skirtas apsaugos priemones – 15 000 respiratorių, 20 000 vienkartinių kaukių bei 1 800 akinių.

Labai norime nuoširdžiai padėkoti mūsų naujajam partneriui, o taip pat klinikos vadovei Ingai Malinauskienei už paramą, kurią galime nukreipti sunkiai sergantiems mažiesiems. Mūsų prasminga draugystė ir ši milžiniška parama atneš viltį ir neišmatuojamą pagalbą daugeliui vaikų ir jų šeimų!

Kartu su Rimanto Kaukėno paramos grupe ir Mamų unija ši parama tampa realia pagalba sergantiems vaikams ir jų šeimoms. Dalis gautos paramos nukeliavo į Rimanto Kaukėno paramos grupę ir prieš savaitę buvo suruošti ir išsiųsti siuntiniai su apsauginių priemonių rinkiniais 51-ai šeimai, o suteikta pagalba viršija 9 tūkstančius eurų. Kita dalis paramos jau pasiekė Mamų uniją – iš čia apsaugos priemonės keliaus į fondo globojamas šeimas, o taip pat bus skirtos Mamų unijos šeimos namuose gyvenantiems ligoniukams ir jų artimiesiems. Tariame didelį ačiū, kad prisidedate prie bendro ir labai kilnaus tikslo, skleidžiate gėrį ir rūpestį esantiems šalia!

Kitos naujienos